مدرسة جوهر الصقلى الابتدائية إدارة الزاوية التعليمية
اهلا بك زائرنا العزيز فى منتداك
مرحبا بك في بيتك الثاني حللت أهلاً .. ووطئت سهلاً ..
اهلا بك بين اخوانك وأخواتك ..
ان شاء الله تسمتع معــانا ..
وتفيد وتستفيد معانـا ..
وبانتظار مشاركاتـك وابداعاتـك ..
ســعداء بتـواجـدك معانا ..




 
الرئيسيةالبوابةاليوميةبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 عمل اللانشون بدون لحم او فراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
جمال محمود
مدير
مدير
avatar

عدد المساهمات : 120
نقاط : 3355
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 02/01/2010
العمر : 59

مُساهمةموضوع: عمل اللانشون بدون لحم او فراخ   14/10/2011, 22:16


طبعا اغلبنا بيحب اللانشون لكن بيقرف منه

دى كانت مشكلتى لحد ما لقيت طريقته وبجد زى اللى بنشتريه من بره ومضمون

المقدير:-
4 بيضات

4 جبنه مثلثات

4 فصوص ثوم

2 مرقة دجاج

1\2 معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون

1\2 معلقة صغيرة حبهان مطحون

1\2 كوب زيت

1 كوب دقيق

معلقة فلفل قرنقوطى عشان يدى اللون الاحمر وممكن تبدليه ب3 معالق بنجر مفروم


الطريقة:-

هنجيب كل المكونات دى ونحطها فى الخلاط ما عدا الدقيق

وبعد ما نخلطهم نحطهم فى حله او طبق وبعد كده نحط الدقيق ونقلبهم مع بعض


بعد كده نجيب كوبايه استالستين او علبة سمنة صغيرة عشان يطلع اللانشون مدور زى اللى بره وندهنها زيت ونحط اللانشون بعد كده


هنحط حله نصها ميه على النار ونسيبهل تغلى بعد ما تغلى نحط الكوبايه جوه الحله و نغطى الحله

اهم حاجه ان الكوبايه تكون اقصر من الحله

ونسيبها 1\3 ساعه وتشوفيها اذا كانت استوت زى ما بتشوفى الكيكه هتجيب سكينه وتغرزها جواها
وبعد ما تستوى تقلبياه وتسيبيها تبرد وتقطعيها شرايح

ملحوظه متكترش الحبهان اوى عشان يديك طعم اللانشون بالظبط

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عمل اللانشون بدون لحم او فراخ
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدرسة جوهر الصقلى الابتدائية إدارة الزاوية التعليمية :: طفولة وأمومة وتدبير منزلى :: كل مايخص نون النسوة-
انتقل الى: